Geen producten (0)

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van Zefier Horsemanship. De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen op de website van Zefier Horsemanship. Op verzoek zenden wij u een schriftelijk exemplaar.
1.2. Door het plaatsen van een bestelling geeft u te kennen dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. Zefier Horsemanship behoud het recht voor haar leverings- en/of       betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.
1.3. Zefier Horsemanship garandeert dat de geleverde producten beantwoorden aan de overeenkomst en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificatie.
1.4. Deze voorwaarden kunnen op ieder gewenst moment worden aangepast.

2. Levering 

2.1. Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt.
2.2. De levertijd van producten vervaardigd door Zefier Horsemanship is gemiddeld 7 werkdagen na ontvangst van betaling. Vrijwel al onze producten worden met de hand vervaardigd.
2.3. Indien besteld(e) product(en) op voorraad is/zijn, of uit voorraad te vervaardigen is/zijn, wordt de consument per email op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.
2.4. Alle producten geleverd door Zefier Horsemanship worden met de grootste zorg verpakt in een daarvoor bestemde brievenbusdoos. Indien de bestelling niet door de brievenbus past zal deze met de pakketpost worden verzonden.
2.5. Zefier Horsemanship verzendt alle bestellingen via Postnl. Deze levert meestal de volgende werkdag. Bij hoge uitzondering is dit een dag later. Mocht u echter uw bestelling na 4 werkdagen   nog niet ontvangen hebben, dient u contact op te nemen met Zefier Horsemanship.

3. Ruilen & retourneren

3.1. Indien het/ de product(en) u niet bevalt/ bevallen, kunt u binnen 14 dagen na ontvangst de overeenkomst ontbinden. Let hierbij wel op dat het moment van ontvangst van uw ontbinding             leidend is.
3.2. U kunt de overeenkomst ontbinden door het ontbindingsformulier te downloaden en ingevuld naar ons op te sturen.
3.3. Producten die op maat of naar wens gemaakt zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
3.4. Ook hebt u geen bedenktijd meer als u het product in gebruikt hebt genomen.
3.5. Indien u de gehele overeenkomst ontbindt op basis van bedenktijd, krijgt u uw aankoopbedrag en bezorgkosten terug. U betaalt zelf de retourkosten.
3.6. Indien u een deel van de overeenkomst ontbindt, krijgt u enkel uw aankoopbedrag terug. U betaalt zelf de retourkosten.
3.7. Na ontbinding ontvangt u binnen 14 dagen uw geld terug, tenzij wij het product nog niet hebben ontvangen en u ook geen verzendbewijs kunt overleggen.
3.8. Indien u meent dat Zefier Horsemanship een fout heeft gemaakt tijdens de verwerking van de bestelling, zoals de verkeerde maat, verkeerde kleur enz., dient u ons daar, binnen 2 maanden   na de ontdekking, van op de hoogte te brengen. Wij verzoeken u dan het product aan ons te retourneren.
3.9. Indien wij vast stellen dat u inderdaad een verkeerd product geleverd hebt gekregen, zult u binnen een redelijke termijn het juiste product van ons ontvangen en u krijgt de retourkosten           vergoed.


4. Prijzen 

4.1. Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
4.2. Alle prijzen op de website zijn in euro’s en inclusief 21% BTW.

5. Garantie 

5.1. Zefier Horsemanship garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid en betrouwbaarheid, zoals door de partijen mag worden verwacht bij het         aangaan van de overeenkomst, zolang de levensduur nog niet is verstreken.
5.2. Indien het product bij normaal gebruik gebreken gaat vertonen, die u nog niet had hoeven te verwachten, zal er een oplossing worden geboden door Zefier Horsemanship.
5.3. Indien er een gebrek is ontstaan, dient u binnen 2 maanden na het ontdekken van het gebrek, het gebrek kenbaar te maken bij Zefier Horsemanship.
5.4. Nadat u contact met ons hebt opgenomen, vragen wij u om foto’s van het gebrek te maken. Indien nodig, zal aan u gevraagd worden het product naar ons op te sturen.
5.5. Indien het product ouder is dan 6 maanden en wij twijfelen aan de ondeugdelijkheid van het product, zult u moeten bewijzen dat u het product normaal hebt gebruikt.
5.6. Indien er sprake is van een non-conformiteit, zal Zefier Horsemanship het probleem kosteloos voor u oplossen.
5.3. Indien u het product hebt opgestuurd en wij constateren of wij zijn niet genoeg overtuigd dat het om een non-conformiteit gaat, dan zult u het product, na betaling van de verzendkosten, retour krijgen.6. Betalingen
6.1. U dient minimaal 50% van het totaal bedrag aan te betalen.
6.2. Zodra de betaling in juiste orde ontvangen is, zal de consument hiervan op de hoogte gesteld worden.
6.3. Betalingen worden voldaan op onze ING rekening: NL20 INGB 0006 4278 50 ten name van Zefier Horsemanship te Hillegom.